Friskis & Svettis

Friskis & Svettis har närmare 600 000 medlemmar på 160 orter i Sverige. Här inspireras du till att komma igång och träna – och aldrig lägga av. Friskis&Svettis är en stor och stolt ideell förening som levererar en upplevelse för både kropp och sinne.

Friskispressen

För Friskis & Svettis gjorde vi under 2020 och 2021 Sveriges största träningstidning Friskispressen.
Friskispressen var som Friskis i stort – för alla. Kurvig, spinkig, mörk, ljus, hetero, homo, glad, sur, stor, liten. Med flera. Tidningen var en viktig del av en inkluderande träningsmiljö som tipsade, motiverade och inspirerade. Friskispressen var Friskis & Svettis främsta kommunikationskanal med medlemmarna innan de valde att gå över till en helt digital lösning. Klicka här för att läsa Friskispressen digitalt.

Publishingpriset

Friskispressen var Sveriges största träningstidning och Kaos Media stod för planering, textproduktion, bilder och formgivning – vi var hela redaktionen, kort och gott. Målgruppen för tidningen sträckte sig från tonåring till evigheten. När vi tog över produktionen år 2019 gjorde vi en omgörning som ledde till att tidningen blev nominerad till Publishingpriset både år 2020 och 2021.